Yhdistä ihmiset ja prosessit aivan uudella tavalla

Valmistaudu kasvuun kokonaisvaltaisella liiketoimintaratkaisulla, joka auttaa yrityksiä yhdistämään talushallinnon, myynnin, palvelut ja tuotanon sujuvaksi liiketoimintaprosessiksi, helpottaa asiakaiden kohtaamisia ja auttaa tekemään parempia päätöksiä. Microsoft Dynamics 365 Business Central mahdollistaa etenkin pienten ja keskisuurten yritysten kasvun yhdistäeen liiketoimintaprosessit ja tarjoaa kokonaiskuvan koko liiketoiminnasta.

Business Central ydintoiminnot taloushallintoon, myynnin ja palveluiden hallintaan, Projektinhallintaan, Tuotannon ohjaukseen sekä raportointiin ja analytiikkaan.

Miksi Microsoft Dynamics 365 Business Central?

Dynamics 365 Business Central tehostaa yrityksesi prosesseja, nopeuttaa kasvua ja mahdollistaa entistä järkevämpien päätösten tekemisen. Tässä listattuna muutama ominaisuus. Katso koko lista ominaisuuksista Microsoftin Dynamics 365 Business central sivustolta!

 • Tee tietoon perustuvia päätöksiä kirjanpidon, myynnin, hankinnan, varaston ja asiakastapahtumien yhdistettyjen tietojen avulla.

 • Kartoita taloushallinnon suorituskykyä reaaliaikaisesti sovellukseen sisältyvien Power BI -mittaristojen avulla. Tunnista kuviot ja trendit ja hanki uusia merkityksellisiä tietoja syvällisen analyysin ja rajoittamattomien dimensioiden avulla.

 • Nopeuta tilikauden sulkemista ja raportointia ja pidä huolta säännöstenmukaisuudesta nopean, tarkan ja yksinkertaisen myynti- ja ostoreskontran avulla.

 • Paranna ennusteiden tarkkuutta kattavalla tietojen mallinnuksella ja analyysilla. Mukauta ja jaa raportteja saumattoman Excel-integraation avulla.

 • Auta yritystäsi täyttämään yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimukset käyttämällä sovelluksen sisäisiä menetelmiä, joissa tietosuoja on otettu huomioon jo suunnitteluvaiheessa. Myönnä ja rajoita henkilötietojen käyttöoikeuksia monilla eri tasoilla ja ota käyttöön seurantaketjut, joiden avulla voit varmistaa tietoturvan ja vastuullisuuden.

 • Pyöritä liiketoimintaa liikkeellä ollessasi hyödyntämällä Business Centralin yhtenäistä ja intuitiivista mobiilikäyttökokemusta Windows-, Android- tai iOS-laitteissa.

Microsoft Dynamics 365 Business Central panels

Tarvetta kasvuun?

Toimitamme teille Microsoft Dynamics 365 Business Central ratkaisun pilviperustaisena. Huolehdimme myös integraatiosta muihin järjestelmiinne. Olemme oleet useissa toiminnanohjausjärjestelmien toimituksissa menestyksekkästi mukana. Avullamme asiakkaat ovat hallinneet kasvunsa oikeilla työkaluilla.

Olemme myös cloud service providers, saat kauttamme myös muut pilviratkaisut.

Ota yhteyttä!

  Nimi (vaaditaan)

  Sähköpostiosoitteesi (vaaditaan)

  Verkkosivuston URL

  Aihe