Tämä tietosuojakäytänto koskee Systencess Oy:n verkkosivujen  käyttöä.

Kävijän antamat henkilötiedot

Me saamme sinulta henkilötietdot, kun täytä sivistollamme olevan yhteydentottolomakkeen. Henkilötietojen antaminen sivuston käyttöä varten ei ole tarpeen ja voit käyttää sivustoa myös ilman henkilötietojen antamista.

Olemme sinuun yhteydessä antamiesi tietojen perusteella tarjotaksemme sinulle parhaan mahdollisen liiketoimintaratkaisun.

Automaattisesti kerätty henkilötieto

Lisäksi keräämme joitain tietoja automaattisesti osana verkkosivujemme toimintaa, sisältäen, mutta ei rajoituen IP osoite, sijainti (kaupunki), organisaatio josta teet käynnin, sivut joita katsot ja aikaleima käynnistäsi.

Käytämme tämän tiedon keräämiseen Google analyticsiä sekä Snoobia, joihin tietosi myös jaetaan. Näihin palveluihin jaetun tiedon tietosuojakäytännöt ovat kussakin palvelussa.

Me voimme jakaa antamiasi ja automaattisesti kerättyjä tietoja:

  • Lakisääteisen pyynnön perusteella;
  • Sinun tietojesi suojaamiseksi, hyvässä uskossa. Jos uskomme että tietoturvasi tai muiden tietoturva on vaarantut, petostutkinnassa tai viranomaispyynnön perusteella

Uskotuilla palveluntarjoajillamme, jotka työskentelevät puolestamme, ei ole omaehtoista tarvetta käyttää antamaamme tietoa. He ovat suostuneet noudattamaan tässä tietoturvakäytännössä mainittuja ehtoja.

Mikäli Systencess Oy lakkautetaan fuusion, yrityskaupan tai omaisuutensa osittaisen tai kokonaan myynnin seurauksena, saat siitä tiedon sähköpostilla tai selkeällä ilmoituksella verkkosivullamme. Samoin, mikäli omistussuhteissa tai tässä tietosuojakäytäännössä tapahtuu muutoksia, saat ilmoituksen sähköpostissa tai verkkosivultamme kera vaihoehtojen kuinka toimia tämän tiedon perusteella.

Automaattinen tietojen keräys ja mainonta

Meillä voi olla yhteistyökumppani kävijöiden saamiseksi sivutollemme.  Nämä yhteistyökumppanit voivat käyttää kohdennettua mainontaa. Tietosuojasi varjelemiseksi emme anna heille henkilötietojasi, heidän käyttämä tieto on anonymisoitu.

Mitkä ovat minun oikeudet olla antamatta henkilötietojani?

Voit lopettaa henkilötietojen antamisen lopettamala sivuston käytön. Mikäli haluat tarkastaa tallennetut tiedot tai poistaa ne, ota meihin yhteyttä verkkosivuiltamme löytyvien yhteydenottokanavien kautta.

Voit  tarkastaa henkilötietosi ja pyytää niiden poistoa Google analytics ja Snoobi palveluista erikseen.

Henkilötietojen säilytys, omien tietojen hallinta

Säilytämme tietosi niin kauan kun käytät verkkosivustoamme ja 24 kuukautta käytön lopettamisen jälkeen. Tämän ajan jälkeen voimme säilyttää tietoja aggregaatissa, ilma tunnistettavia henkilötietoja. Jos haluat, etttä tuhoamme henkilötietosi tai haluat tarkistaa mitä tietoa olemme tallentaneet, ota yhteyttä verkkosivuillame löytyyvien yhteydenottokanvien kautta.

Tietoturva

Suhtaudumme tietojesi turvaamiseen huolellisesti. Käytämme fyysisiä, elektronisia ja hallinnollisia turvatoimia käyttämiemme ja ylläpitämiemme tietojesi turvaamiseksi. Esimierkiksi, rajaamme pääsyn tietoihisi vain valtuutetuille työntekijöillemme ja yhteistyökumppaneillemme, jotka tarvitsevat tietoa sivustomme kehittämiseen. Huomaathan kuitenkin, että vaikka teemme teemme kaikkemme tiedon suojaamiseksi, mikään järjestemä ei takaa turvaa kaikkia kuviteltavissa olevia tietoturvauhkia vastaan.

Sinun suostumus

Käyttämällä verkkosivustoamme annat suostumuksesi meille käyttä henkilötietojasi tämän tietoturva käytännön mukaan. ’Käyttö’ tarkoittaa verkkosivustoltamme kerätyn tiedon käyttöä verkkoanalytiikkatyökaluilla tai itse lomakeella antamalla käsittäen, ei kuitenkaan rajoitettuna, keräämisen, talennuksen, poiston, käytön, yhdistämisen ja jakamisen USA:ssa, Yhdistyneissä kuningaskunnissa tai missä tahansa EU alueen maassa. Jos olet näiden alueiden ulkopuolella, tietosi siirretään, käsitellään ja tallennetaan EU tietosuojasäännösten mukaan.

Tähän tietosuojakäytäntöön tulevat muutokset

Tämä tietosuojakäytäntö on voimassa 25.5.2018 alkaen. Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön ovat voimassa välittömästi, kun ne julkaistaan tällä sivulla. Varaamme oikeuden muuttaa tietosuojakäytäntöä vapaasti, joten sinun tulisi tarkastaa tietosuojakäytäntömme määräajoin. Käyttämällä sivusoa tietoturvakäytäntöihin tekemiemme muutosten jälkeen annat suostumuksesi tekemiimme muutoksiin. Mikäli teemme perustavaalaatua olevia muutoksia, ilmoitamme niistä sähköpostilla tai selkeällä ilmoituksella verkkosivustollamme.

Kysymyksiä?

Mikäli sinulle heräsi kysymyksiä liittyen tietosuojakäytännöistämme, ota meihin yhteyttä:

www.systencess.fi or Ota Yhteyttä

Tätä sivua on viimeksi ylläpidetty on 23.5.2018