Tietomäärä kasvaessa ja tiedon muuttuessa joka päivä herää kysymys: Pysynkö itse tiedon perässä? Yritysten pyrkiessä kohti tiedolla johtamista (BI), monet huomaavat, että heiltä puuttuu reaaliaikainen tieto asiakkaiden tarpeista ja käyttäytymisestä. Tarvitset päätöksenteon tueksi luotettavaa dataa ja nopeaa reagointia.

Me Systencess olemme yksinkertainen ratkaisu tähän!

Tiedolla johtamisessa (BI) käytetään teknologioita, jotka analysoivat yrityksen dataa ja muokkaavat siitä hyödyllistä informaatiota. Tiedolla johtamisen (BI) ratkaisumme tarjoavat sinulle selkeän ja reaaliaikaisen näkymän siitä, missä yrityksesi on jokaisella prosessitasolla. Me autamme sinua tuottamaan relevanttia ja vertailukelpoista dataa päätöksenteon tueksi.

Toimiva tiedolla johtamisen (BI) ratkaisu tehostaa liiketoimintaasi

  • Tiedät sen hetkisistä trendeistä ja markkinatilanteesta, jotta pystyt vastaamaan muutoksiin nopeasti.
  • Pystyy myös tunnistamaan tuottoisimmat -ja potentiaalisimmat asiakkaat, sekä määrittämään syitä asiakkaiden tyytymättömyydelle ennen kuin tämä vaikuttaa negatiivisesti myyntiin.
  • Reaaliaikainen tieto tuo kattavan kokonaiskuvan yrityksesi tilanteesta.
  • Keskittymällä mitattaviin aktiviteetteihin, voit unohtaa päätöksenteossa arvailun, ja kehittyä kohti tiedolla johdettavaa yritystä.

Teknologiariippumatonta palvelua juuri sinun tarpeita vastaten

Asiantuntijamme auttavat sinua luomaan tiedolla johtamisen (BI) ympäristön raportointineen ja tukevine prosesseineen, jotka palvelevat juuri sinun tarpeitasi. Yrityksesi data voi koskea mitä tahansa osa-aluetta – taloutta, markkinointia, tuotantoa tai asiakkuuksia – me analysoimme ja luomme siitä hyödyllistä tietoa yrityksesi käyttöön. Saat reaaliaikaisen ROI tuottoprosentin sekä välittömät analyysit päätöksenteon tueksi. Toteutamme yksittäisiä raportteja tai koko suiten. Voit itse valita sinulle sopivimman teknologian, sillä monien vuosien kokemus on tuonut meille tutuksi eri teknologioita, kuten esimerkiksi Qlik, PowerBI ja Tableau. Sinä päätät! Jos mikään valmis teknologia ei vastaa tarpeitasi, me rakennamme sinulle oman.